Nederland: +31 (0)88 0077 115

België: +32 (0)88 0077 115

Cerec Primemill

Cerec Primemill in een notendop

Kwaliteit

Het nieuwe, zeer nauwkeurige 0,5 mm freesgereedschap levert betrouwbaar eerste klas klinische resultaten. Schakel over naar de Extra Fine freesmodus voor een hoger detailniveau met occlusale fissuren en interdentale gebieden op bruggen.

Snelheid

Ontworpen voor snelheid en precisie, kunt u nu zirkoniarestauraties frezen in Super Fast freesmodus in ongeveer 5 minuten, waardoor de verwerkingstijden met meer dan de helft gereduceerd wordt. De verbeterde slijpmodus voor hoogwaardig glaskeramiek maalt het materiaal ook sneller dan zijn voorganger.

Gebruiksgemak

De 7-inch touch-interface met gebruikershandleiding begeleidt u stap voor stap door de workflow, de belangrijkste onderhoudsprocedures en andere routinetaken. De geïntegreerde blokscanner is een tijdbesparende nieuwe functie die materiaalblokken automatisch scant met compatibele datamatrixcodes en de informatie registreert, inclusief type, grootte, kleur en vergrotingsfactor voor zirkonia.

Veelzijdigheid

De CEREC Primemill combineert nat en droog frezen en nat slijpen. Ongeacht de indicatie, met CEREC Primemill kunt u kiezen uit een breed scala aan materiaalopties van gevalideerde partners die de flexibiliteit en voorspelbaarheid bieden die u nodig heeft om patiënten de best mogelijke behandeling te bieden.

 

Benieuwd wat digitalisatie voor uw praktijk kan betekenen?

We vertellen u er graag meer over

Contacteer onze specialisten voor een afspraak.

Henry Schein BE

(Dentsply Sirona / 3Shape)

Product Specialist / Sales Team

02 257 40 50 (1 voor NL > 2 voor equipment)

equipment@henryschein.be

Henry Schein NL

(Dentsply Sirona)

Mirthe van Dijk

Alternatieven voor Cerec Primemill