Nederland: +31 (0)88 0077 115

België: +32 (0)88 0077 115

Uw mening is belangrijk voor ons

your opinion

Verbeterpunten

Om wat voor reden dan ook, gaat er helaas ook wel eens iets mis en kunnen wij u niet van dienst zijn zoals u van ons mag verwachten. Dit is per definitie een kwalijke zaak en dit nemen wij dan ook serieus. Wanneer u ons uw klacht meldt, nemen wij deze zorgvuldig in behandeling en kijken wij graag samen met u naar de beste oplossing. Daarnaast kunnen wij van elke melding leren en mogelijk herhaling in de toekomst voorkomen. Voor het melden van een klacht, kunt u hier contact met ons opnemen.

Pluspunten

Goeds nieuws wordt altijd gewaardeerd en is voor ons team een extra stimulans u de beste services te bieden. Heeft u een compliment over een bepaalde afdeling of medewerker? Laat dit hier aan ons weten, wij zullen er voor zorgen dat de afdeling/medewerker deze extra waardering zal ontvangen.

Suggesties en ideeën

ConnectDental is een dynamische organisatie welke altijd streeft naar de beste dienstverlening en kwaliteit van producten. Daarbij staan wij graag open voor suggesties en ideeën van u als klant. Heeft u een tip over hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren, of een tip voor een nieuw product, laat het hier aan ons weten.

 

Alvast hartelijk dank voor uw reactie!