Nederland: +31 (0)88 0077 115

België: +32 (0)88 0077 115

Ivoclar Programat CS6

Ivoclar Programat CS6 in een notendop

Compact en ruimtebesparend ontwerp met modern, kleurrijk en intuïtief touchscreen. Het nieuwe innovatieve openingsmechanisme versnelt het voordrogen. De geïntegreerde vacuümtechnologie versnelt het sinterproces, verbetert de esthetiek van de zirkonia restauraties en optimaliseert bovendien het kristallisatie- en glazuurproces. De optische statusdisplay informeert over de voortgang van het proces.

Met behulp van de nieuwe Programat CS6 kunnen restauraties van lithium-disilicaat IPS e.max® CAD voortaan in iets meer dan 11 minuten worden gekristalliseerd. Bovendien is in dit systeem een exclusieve nieuwe vacuümtechnologie verwerkt, die het sinteren van zirkoniumrestauraties zoals IPS e.max ZirCAD versnelt.

Zowel de snelheid als esthetiek worden verbeterd dankzij de nieuwe technologie van de Programat CS6-oven. Door het openingsproces wordt het voordroogproces geoptimaliseerd en versneld via een strategische beheersing van de warme lucht, die vanuit de ovenkamer opstijgt om de restauraties van onderaf te drogen. Bovendien maakt de openingstechnologie het mogelijk om de restauratie sneller af te koelen door verwijdering uit de warme ovenkamer. Via de nieuwe, gepatenteerde vacuümtechnologie wordt het sinterproces versneld; tevens wordt de esthetiek van de zirkoniumrestauraties verbeterd.

Technische gegevens:

  • Netaansluiting: 110 – 240 V, 50/60 Hz
  • Opgenomen vermogen: max. 1650 W
  • Afmetingen buitenkant (B x H x D): 280 (415 met plaat) x 450 (573 open) x 494 mm
  • Bruikbare afmetingen van de verbrandingskamer: Ø 55 mm, hoogte 40 mm
  • Max. Brandtemperatuur: 1560 °C
  • Gewicht: 28,5 kg

Benieuwd wat digitalisatie voor uw praktijk kan betekenen?

We vertellen u er graag meer over

Contacteer onze specialisten voor een afspraak.

Henry Schein BE

(Dentsply Sirona / 3Shape)

Product Specialist / Sales Team

02 257 40 50 (1 voor NL > 2 voor equipment)

equipment@henryschein.be

Henry Schein NL

(Dentsply Sirona)

Mirthe van Dijk

Arseus Dental NL

(3Shape)

Jip Bontje