Nederland: 0800 69 59 525

België: 0800 30510

Aanpak

Onze persoonlijke aanpak in 5 trefwoorden

Wij staan graag voor u klaar en maken u wegwijs door alle mogelijke digitale oplossingen die het beste aansluiten bij uw behoeftes.

Graag helpen wij u met een totaaloplossing van A tot Z. U kunt bij ons terecht voor de keuze van uw toestellen, de benodigde software, de communicatie tussen uw toestellen en de opleiding. Daarnaast zorgen wij voor voldoende opvolging en houden wij u op de hoogte van alle trends binnen de digitale wereld.

Met gespecialiseerde kennis van één contactpersoon die samen met u het hoogste digitale rendement uit uw praktijk haalt en waarbij u altijd terecht kunt met al uw vragen.

Onze productspecialisten staan altijd klaar om uw tot dienst te zijn voor eventuele technische problemen:

Via mail: helpdesk@connectdental.eu

Het team van ConnectDental bestaat uit tandtechnische experts die zorgen voor advies en trainingen zodat u op de meest efficiënte wijze aan de slag kunt in uw praktijk.
Ook kan u bij ons terecht voor het aanvragen van trainingen op maat of het trainen van nieuwe medewerkers. (in groep of individueel in uw praktijk, geheel volgende de Covid-richtlijnen).

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Bent u Trios-gebruiker, dan raden wij u het online educatieplatform van 3Shape aan:

LET'S CONNECT

Digitale tandheelkunde is niet meer weg te denken in de huidige tandartspraktijk.
Niet alleen omdat deze workflow tijds- en kostenbesparend is, maar ook omdat de werkwijze hygiënischer is dan manuele handelingen.

Maak samen met ConnectDental de stap naar digitalisering. Tijdens een demo in een van onze democenters of per videocall, leggen wij u graag uit hoe dit in zijn werk gaat en zoeken wij naar de beste oplossing voor uw praktijk.

Maak een afspraak met één van onze ConnectDental-specialisten in België of Nederland.

Henry Schein BE

(Dentsply Sirona / 3Shape)

Product Specialist / Sales Team

02 257 40 50 (1 voor NL > 2 voor equipment)

equipment@henryschein.be

Henry Schein NL

(Dentsply Sirona)

Arseus Dental NL

(3Shape)

Jip Bontje